Grattis, och erbjudanden!

I dag säger jag Stort Grattis till Eva-Marie Petterson, du vann en Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning på 30 min i min utlottning! Hör av dig till mig så kommer vi överens om en tid.

Och till er som inte vann den här gången: Det kommer en ny chans fredag 12 maj där du som är prenumerant här på bloggen har en automatisk plats i tävlingen! Om du inte prenumererar redan, gör det genom att gå längst ner på startsidan, fyll i din mailadress och tryck därefter på knappen Prenumerera, så är du med nästa gång.

Något du inte får missa nu, om du är nyfiken på, eller intresserad av mina nya tjänst The Emotion Code® är att kika på mina fina öppningserbjudanden som gäller vid bokning t.o.m. 14 april!

När jag fick vetskap om denna otroliga energihealing för flera år sedan hände något i mig. Jag bestämde för att bli professionell healer, och nu är jag äntligen certifierad Emotion Code® Practitioner!

Det som gör The Emotion Code® så unikt är att den arbetar via det undermedvetna, vilket öppnar upp för fantastiska möjligheter:

Man kan med fördel använda den bl. a. på barn och djur! De behöver inte närvara eller på något vis medverka i sessionen – det fungerar ändå.

Och det är precis samma sak om du bokar. Du kan välja att vara med, i ett telefonsamtal eller videomöte – men det är inget måste. Inte heller behöver man bekräfta, gräva i, eller ens komma i håg det som kommer upp under en session, vilket gör att man kan lösa upp även sådant som hände när man var väldigt / och eller förträngda händelser.

The Emotion Code® kan hjälpa till vid många psykiska och fysiska åkommor, och jag rekommenderar den varmt! Det är jag inte ensam om, på deras officiella sida kan du läsa mer:

Discoverhealing.com

Jag hoppas förstås att du läser mer även under fliken ”The Emotion Code® – tjänst och pris” i menyn, och bokar in dig, eller någon när och kär;)

Ett vanligt pris för en session ligger på 700 – 100 kr, och hos mig betalar du 395 kr / 45 min, eller för barn och djur 295 kr/45 min, vid bokning senast 14 april, därefter höjs priset.

Det finns dessutom paketerbjudanden så att du kan boka in flera sessioner samtidigt. Så missa inte!

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på påsken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s