Glädje, tacksamhet – och fler erbjudanden!

I detta inlägg kommer jag att vara mer personlig än jag någonsin varit här på bloggen förut.  För oj, vad det hänt saker sedan mitt sista inlägg här, som innehöll ett generöst öppningserbjudande gällande The Emotion Code® – energihealingen som frigör instängda känslor via det undermedvetna.

För det första har jag aldrig fått så många bokningar på en gång förut! Jag har jobbat flera helger, och även fått möblera om lite i övriga livet. Till min stora glädje förstås. Jag känner så otroligt mycket för denna metod, som kan hjälpa till att lindra både psykiska och fysiska åkommor.

Ni som läst fler inlägg av mig kommer kanske ihåg att jag skrivit att jag tränat på mig själv och nära och kära, sedan jag köpte den svenska utgåvan av boken (Emotionskoden) 2021.

Ibland har jag märkt tydliga resultat, ibland inte. Men healing är oftare en process än en quick-fix, så jag har tyckt att det varit helt i sin ordning.

Efter att jag köpte utbildningen i oktober förra året, har jag, bredvid mina andra uppdrag, varit strängt upptagen med att dels träna på övningsklienter jag inte haft någon personlig relation till, dels studera materialet.

Först när jag såg ljuset i tunneln (läs certifikatet) hade jag tid och ork över till det som en gång drev mig att börja denna resa; att få ge familjen healing, och mig. Men för första gången på helt rätt sätt! Visst ger boken massor, men det är naturligtvis utbildningen som gör dig till en fullfjädrad Emotion Code® Practitioner!

De sista veckorna har jag lagt märke till en skillnad hemma hos oss. Fyra barn, varav tre tonåringar, och två av barnen har dessutom neuropsykiatriska diagnoser…med andra ord, det är ofta väldigt mycket LIV hos oss.

Men redan under påsken noterade jag dock att det var ganska trevligt hemma. Framför allt lugnt. Mindre konflikter och om, och när de uppstått, har de varit lättare att stoppa. Yngsta dottern har haft mindre skolångest, och själv tycks jag ha utrustats med större lugn.

En solig påsk, både ute och inne

Det ena ger det andra, visst är det så, men jag har ändå tyckt att det varit märkligt. Ända till det slog mig häromdagen:

The Emotion Code®! Jag har övat på oss allihop sista månaden, slängt in en session här och en där. När jag öppnade en av mina andliga anteckningsböcker för att se vad jag gjort egentligen, de stunder jag haft över, häpnade jag. Jag har gjort sessioner på temat som ”Finns det några instängda emotioner som frigjorda kan minska M:s skolångest” till ”Har jag några emotioner som frigjorda kan ge mig mer tålamod med barnen” osv.

Och fått ett annat klimat hemma! Jag kunde knappt tro på det, (fast jag tror på det) så jag frågade min man, och han tänkte efter – och höll förvånat med!

Vi har t.o.m. frågat barnen, och fått ja! Jag påstår inte att allt är perfekt (är det någonsin det)? – men – alla skriver under på att det har skett en förändring, en förändring ingen av oss riktigt kan förklara…

Både familjemedlemmar och våra kaniner har fått vara försökskaniner i min utbildning😅

Det här är en insikt jag ännu inte smält, det är för stort! Och inte nog med det: I takt med att jag gjort fler och fler sessioner har jag även fått höra att mina klienter ofta upplever en förbättring.

Den kan vara subtil, eller mer märkbar, men häpnadsväckande många noterar den.

Här vill jag dock poängtera att det inte finns någon garanti för att The Emotion Code® hjälper och/eller att just du skulle känna av det omedelbart. Många är de gånger jag kämpat och slitit med mig själv, och tyckt att det verkat lönlöst. Till jag en dag upptäckt att det inte varit det.

Att jag faktiskt förändrats, en dag i taget, mot ett märkbart resultat. Upprepas bör också att min familj fått vara försökskaniner för ett stort antal mer eller mindre proffsiga sessioner under lång tid😉

Äldste sonen och jag – ett bra team!

Jag har en tanke om att framåt kunna erbjuda individuellt anpassade paket till familjer med problem, där man jobbar med sessioner på flera, eller alla familjemedlemmar, likt jag gjort hos oss.

I dag nöjer jag mig dock med att tala om att det kommer ett sista erbjudande i veckan, där en session kommer kosta 495 kr vid bokning senast 1 maj, och två sessioner 850 kr.

För barn och djur dras en hundralapp av på ovanstående pris. (Sessionerna utförs vid senare tillfälle, i dagsläget har jag tider från 8 maj och framåt för nybokningar).

Just nu kostar en session 595 kr för vuxen, och 495 kr för barn och djur, och efter 1 maj höjs priset ytterligare, så passa på!

Läs allt om The Emotion Code® under fliken med samma namn, och tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar och/eller vill boka! Om du redan nu vet att du vill ta chansen innan prishöjningen – hör av dig snarast så reserverar jag en plats åt dig.

Varma hälsningar Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s