Boka senast 29 april!

God morgon! Jag är så oerhört glad och tacksam över att det är så många som vill boka rabatterade Emotion Code®️ sessioner!! Tack för ert förtroende🙏Det tråkiga är att jag av den anledningen tvingas begränsa tiden för mitt erbjudande till 29 april.

Vid bokning senast 29 april kostar en session 495 kr för vuxna (eller boka två sessioner för 850 kr) och 395 kr för barn, ungdomar och djur (eller boka två sessioner för 650 kr)🎉

Detta omdöme fick jag förra veckan

Därefter höjs priset till 695 kr för vuxna, och 595 kr för barn, och jag vet inte när jag erbjuder rabatt nästa gång, så passa på om du är intresserad av att prova!

Jag hinner inte skriva mer, men du hittar all info under fliken ”The Emotion Code®️ – tjänst och pris” i menyn, och du är naturligtvis välkommen med frågor.

Om du bokar i morgon är det inte säkert att jag svarar dock, i morgon (lördag) fyller jag nämligen 50 år💃

Jag, 49 år en dag till…

Men jag ser ju när du bokat i efterhand, så har du gjort det innan midnatt 29 april får du givetvis rabatt, oavsett om jag återkopplat eller inte.

Skulle du ha frågor som blir obesvarade i morgon, men efter att du fått svar känner att du inte längre är intresserad, är det inga problem att avboka. Så boka – om du vill🌟

Avslutar med ett omdöme jag fick i går:

”Måste säga att jag är helt förbluffad över resultatet av två sessioner med Emotion Code®️. Jag har slutat älta det som varit, och är mycket lugnare. Känner att jag fått hjälp att gå vidare, och är inte längre rädd för att inleda en ny relation i framtiden”🙏

Anna

Jag känner mig också förbluffad! Men tacksam och så lycklig! Tack för alla bokningar och för ert förtroende❤️‍🔥Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s