The Emotion Code – en fantastisk metod!

När jag tittar tillbaka i almanackan ser jag att det snart är två månader sedan jag blev certifierad Emotion Code® Practitioner.

Och efter att jag lanserade tjänsten här på min hemsida har jag i princip varit fullbokad!

Det är helt fantastiskt, och anledningen till att jag bl. a. inte hunnit blogga så mycket som jag brukar. Detta med all rätt – The Emotion Code® är en fantastisk form av energihealing som förtjänar all uppmärksamhet i världen!

Du kan köpa boken på svenska och bli din egen, och nära och käras, healer – en av många saker som är stort med denna energihealing🙏

Att The Emotion Code®️ arbetar via det undermedvetna gör den inte bara skonsam och effektiv, utan öppnar även möjligheten för att arbeta på t. ex. barn och djur.

De behöver inte ens veta om det, enligt svenska lagstiftning får barn mellan 8 och 18 år ta emot healing om förälder, eller annan vårdnadshavare godkänt det. För djur gäller husse eller mattes tillstånd. Och vad gäller våra fyrbenta vänner kan jag meddela att jag hjälpt både en häst och en katt!

Katten Stina var nervös och lättskrämd efter en flytt, kräkts ofta upp maten och ville inte gå ut, då hon var rädd för andra katter i området.

Jag gjorde en session på henne och efter några dagar fick jag följande meddelande: ”Min katt Stina har blivit så glad och busig efter er session. Hon äter bra och har inte kräkts en enda gång”.

Jag måste erkänna att t.o.m. jag tyckte att det lät lite för bra för att vara sant, så efter tre veckor frågade jag i ett DM hur det stod till med Stina. Svaret kom fort: Hej Louise! Hon mår bra! Är glad och stabil, äter bra och är ute mycket. Tack för att du hjälpte henne”!

För att vara korrekt vill jag tillägga att det blir naturligtvis inte alltid så strålande resultat av en session. Oavsett vilken healingmetod som används kommer klienten aldrig släppa på mer än hen klarar av eller orkar i stunden. Det spelar förstås även in hur mycket känslomässigt bagage man har.

Men det finns all anledning för mig att notera, och sprida, alla de framsteg och förbättringar jag hittills erfarit själv, och hört om.

I två inlägg bakåt ”Glädje, tacksamhet och fler erbjudanden” berättade jag personligt om min egen familj, där två av barnen har en eller flera NPF-diagnoser, och vilka förändringar som skett hos oss, då jag arbetat på alla, (inklusive mig själv förstås). Under en period på ca två månader, med början i mars, gjorde jag alltså The Emotion Code® på oss allihop, och vårt klimat hemma förändrades!

Bollek i trädgården en aprildag, och morfar var med!

Jag påstår absolut inte att det är perfekt nu, men…märkbart lättare. Dessutom instämmer alla familjemedlemmar i detta.

Berättelser kommer också från klienter jag aldrig träffat, men vid det här laget pratat med i telefon minst en gång. Allt från ångestlindring till mindre stress och värk i kroppen…

Jag saknar faktiskt ord för hur stort jag tycker att The Emotion Code® är, så det kanske är lika bra att avsluta inlägget här;)

Vill du veta exakt vad denna metod gör, vad den kan hjälpa mot, och hur en session går till, välkommen in under fliken ”The Emotion Code® – tjänst och pris” här på sidan.

Vill du kika på fler omdömen hittar du dem under fliken jag nyss nämnde, eller längst ner här på startsidan🔽

Och här har du länken till den officiella stora sidan, The Emotion Code® grundades på 90-talet i USA, och det finns i dag över 10 000 utbildade practitioners världen över.

http://discoverhealing.com/

Jag är så glad att jag är en av dem i dag!

Tack för att du läste, jag önskar dig en riktigt fin dag, och varmt välkommen att höra av dig med frågor, funderingar och bokning🌺🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s