Soul Realignment® och Fastighetsrensing

Passa på – fina erbjudanden!

Jag tänkte inlägga denna (tyvärr snöiga) söndag med några riktigt bra erbjudanden på healing och vägledning!

En liten present till dig själv? Det är du värd🙏

De sista månaderna har jag inte haft möjlighet att ha så många erbjudanden, och hur det ser ut framåt vet jag inte i dagsläget, så om du har ett behov av, är nyfiken på eller känner dig manad, dröj inte för länge med din bokning😉

Pga att det blir ett högre tryck än vanligt vid rabatt, så är erbjudandet både tid och plats- begränsat; det gäller vid bokning senast onsdag 29 mars, (även om sessionen ges vid ett senare tillfälle).

Nedan kommer en kortare presentation av de tjänster du kan boka nu, samt pris:

Inför en Spirituell Vägledning kopplar jag upp mig mot ovan, och tar kontakt med dina änglar och guider. Det brukar bli en riktigt fin stund, där du som klient får bekräftat att det är på riktigt, eftersom du kommer känna igen dig i det jag förmedlar. Du kanske har frågor, eller så är du bara nyfiken på vad ditt andliga team vill säga dig. Jag ber dig att inte förvänta dig ett rakt ja eller nej på frågeställningar, då vi utrustats med en fri vilja av många anledningar, men däremot känna tillit i att du får de budskap du behöver just nu.

Observera dock att detta inte är en seans eller medial sittning! Jag förmedlar alltså inte budskap från nära och kära på andra sidan under vår stund!

Ordinarie pris,  Spirituell Vägledning: 30 min / 395 kr           

Erbjudande vid bokning senast 29 mars:30 min / 299 kr

 Intuitiv Healing passar fint för dig som är nyfiken och vill prova på, men inte nödvändigtvis har ett speciellt problemområde du vill ha hjälp med.

Här ligger mitt största fokus på en lättare utrensning, som avslutas med energipåfyllning. Under tiden brukar jag få till mig budskap om dig, som ges efteråt i en kortare återkoppling, om du önskar. Jag drar gärna även ett ängla- eller orakelkort åt dig!

 Ordinarie pris, Intuitiv Healing 30 min / 365 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 30 min / 279 kr

I en Chakrabalansering rensar jag skonsamt men effektivt i dina chakran, och avslutar med att fylla på med ny och ren energi. Du får givetvis veta vad jag gjorde efteråt, och vad jag fick fram för information om dig.

Ett och annat råd från ditt andliga team brukar alltid slinka med, och jag drar även ett budskapskort om du vill. Under fliken ”Om chakrasystemet” i menyn på min hemsida, som du länkas till nedan, kan du läsa utförliga beskrivningar om våra sju största chakran.

En chakrabalansering kan jämföras med en inre storstädning

Ordinarie pris, Chakrabalansering 45 min / 495 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 45 min /  295 kr

Eller varför inte boka Häxans Healing? Här arbetar jag, likt häxor gör, med naturelementen! Det är alltså eld, vatten, vind och jord som är drivkrafterna, och vi kommer överens om vilka element som är lämpligast att använda för dig just nu. Kanske är det rentav allihop?!

Läs gärna mer om denna nya, men omtyckta healing på min hemsida under fliken ”Tjänster och Priser”.

Något som är extra viktigt att komma ihåg både före och efter Häxans Healing är att dricka ordentligt med vatten!

Häxans Healing, fokus på ett eller två element 45 min /  555 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 45 min / 333 kr

Häxans Healing, fokus på alla element: 1 tim / 695 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 1 tim / 495 kr

I Häxans Healing är det naturelementen som hjälper till💦Se till att du dricker ordentligt, både före och efter!

Skulle du vilja boka Fullmånehealing eller Riktad Healing (vid ett tillfälle) med rabatt, tala om det för mig så ordnar jag det!

Du kan läsa mer om dessa tjänster under fliken Tjänster och Priser som du hittar i menyn. Mina Soul Realignment- läsningar hittar du såklart under fliken med namnet ”Soul Realignment och Fastighetsrensning”.

Jag har fortfarande ett jättefint pris på Fastighetsrensning, inom kort kommer det höjas, så kika på det om du är intresserad. Du behöver inte ha gjort en läsning hos mig för att kunna göra en Fastighetsrensning.

Sist men inte minst; du har väl inte missat att som prenumerant på bloggen här på sidan har en automatisk plats i flera kommande utlottningar av healing eller vägledning, varav nästa går av stapeln 7 april!

Du börjar prenumerera genom att scrolla dig längst ner på startsidan på min hemsida, skriva in din mailadress och därefter trycka på knappen Prenumerera. Det gör du lättast vid en dator, och du får alltid en bekräftelse på att din prenumeration startats.

Frågor, funderingar eller vill du boka? Jag finns bara ett mail, sms eller samtal bort. Varmt välkommen😊

Önskar dig en fin söndag, och kommande vecka!

Grattis till vinsten!

I dag säger jag Grattis till Maria S, en av prenumeranterna på denna blogg som nu får välja mellan en healing eller vägledning på 30 minuter!

Och för dig som inte vann denna gång; det kommer en ny chans fredag 7 april då du som prenumererar har en automatisk plats i utlottningen.

Dessutom kommer jag inom kort vara certifierad Emotion Code Practitioner, och erbjuda ett begränsat antal rabatterade sessioner. En intresselista har redan upprättats, men det går fortfarande att skriva upp sig på den. Läs mer om denna healingmetod i inlägget ”Övningsklienter sökes”, (publicerat 12 jan, alltså några inlägg bakåt) och låt mig veta om även du vill stå på intresselistan för sessioner med rabatt.

Den är inte bindande, vill jag poängtera, varken från din eller min sida. Om du får en förfrågan från mig om du fortfarande är intresserad tackar du ja eller nej, svårare än så är det inte:)

Nu önskar jag dig en jättefin helg, förhoppningsvis en med vår i luften. Kram!

Hur kan healing hjälpa dig?

Hör du till dem som blivit nyfiken på healing, och funderar på om det kan vara något för dig? Kanske har du till och med kikat runt på olika hemsidor, kollat olika tjänster och priser? Men känner dig fortfarande lite tveksam. Funkar det verkligen? Tänk om du bara blir lurad? Om det är hitte på eller önsketänkande?

Kan jag lita på att jag blir hjälpt av osynliga energier?

I inlägget Spännande fakta om healing (två inlägg bakåt här på bloggen) och Distanshealing – på riktigt? (tre inlägg bakåt) har jag skrivit både om hur healing fungerar, och vad du bör tänka på, och titta efter när du hittar någon du blir sugen på att boka in dig hos. Läs gärna!

I dag tänker jag kort berätta om vad healing kan hjälpa dig med, baserat på min erfarenhet och mina klienter. Sanningen är att healing kan hjälpa till med vad som helst, om den utförs på ett professionellt sätt och det är meningen att åkomman, vad det nu är, är färdig för och ska helas, men en sådant inlägg skulle aldrig ta slut, så vi kör en kort variant😉

Recensionerna du ser nedan är sådana jag fått. Jag har hunnit lägga ut de flesta av dem på startsidan här på min hemsida:

Healing kan hjälpa dig som lider av värk i kroppen, både när du känner till orsaken till den och inte.

”Efter första gången hade jag en lyckokänsla i hela kroppen. Den varade i dagar. Och nu, efter upprepade behandlingar, känner jag knappt av mitt diskbråck längre. Det är helt fantastiskt”!

”Healingstunderna har givit mig mycket och hjälpt mig, jag känner mig mer glädjefylld och värken har blivit bättre! Kommer återkomma till Louise”.

Healing kan lindra oro och ångest:

”Den starka ångest jag hade när jag började hos dig är borta! Den har hållit sig borta ett halvår. Jag kan inte förklara det, men jag dippar inte så djupt längre”.

Healing kan ha god effekt vid sömnproblem:

”Vad gjorde du under healingen? Jag har inte sovit så gott på länge”.

”Jag sover djupt! Min Gud, jag sover gott. Tack”!

Särskilt upprepad healing ger ofta flera effekter:

”Kan varmt rekommendera Louise. Har fått healing några gånger, min mage är mycket lugnare och låsningen jag haft i ryggen i många år är nu borta”.

Jag vill poängtera att samtliga recensioner kommer från klienter som bokat minst tre healingsessioner hos mig. Självklart ska en bokad healing aldrig underskattas. Ibland sker det vi kallar mirakel, men oftast är det, likt annan vård, en process och kräver sin tid och engagemang.

Under fliken Tjänster och Priser i menyn kan du läsa om mitt paketerbjudande Healing vid tre tillfällen, riktad. Eller så börjar du med en session!

Oavsett vad du väljer får du som vill alltid en skriftlig återkoppling av mig. Den kommer övertyga dig om att jag verkligen varit på besök i ditt energifält eftersom du får information du förstår, och kan relatera till. För en del är det största behållningen; beviset på att osynliga och kraftfulla energier finns runt oss, inom oss, och kan förflyttas mellan oss. Det frigör en potential, en kraft och möjligheter många av oss inte kan föreställa sig. Men våga prova!

Frågor, funderingar eller vill du boka? Du hittar mina kontaktuppgifter under fliken Kontakt och Bokning. Varmt välkommen!

Nu tackar jag dig som läste och önskar dig en riktigt fin helg😊

Testa Häxans Healing!

Jag hade tänkt att helgens inlägg skulle handlat om vad healing kan hjälpa dig med, men hann aldrig skriva det, och samma visa är det i dag, tyvärr.

Boken på svenska

Jag har haft fullt upp ett tag, och den trenden ser ut att hålla i sig. Det är dels utbildningen till Emotion Code Healer, nu inne i sista fasen, dels min manifestationskurs, den jag inte ens hunnit lägga ut offentligt, samt bokningar.

Dessutom tycks jag ha fått en sträckning i benet, men å andra sidan, det har väl aldrig hindrat en healer😉Jag får försöka med självhealing helt enkelt.

Vädret har överraskat med sin skönhet vissa dagar…
…och visat sig från sin fulaste sida andra gånger…

Om du funderar på att boka någon av mina tjänster just nu rekommenderar jag Häxans Healing eller Chakrabalansering. Båda kommer rensa ordentligt i ditt energisystem och pigga upp inför våren som är på väg🌞

Effekterna av Häxans Healing har hittills varit riktigt kraftfulla. Vågar du prova?🧙

Läs gärna mer under fliken Tjänster och Priser, som du hittar i menyn. Jag ber dig dock att ha i åtanke att jag har kö, så boka gärna med lite framförhållning.

Ta hand om dig, och varmt välkommen med frågor, funderingar och bokning!🥰

Spännande fakta om healing

Detta inlägg publicerades här förra året, men eftersom jag tycker att det är så spännande fakta, och dessutom har fått en hel del nya följare, lägger jag ut det igen. Trevlig läsning😊

Det forskas en hel del runt detta ämne, och därmed finns det dokumenterat och bevisat att healing, speciellt när den sker vid upprepade tillfällen, verkligen har effekt.

Det har alltså bevisats att det kan överföras energi, med läkande effekt, från en person till en annan. Den nya forskningen kallar detta för ”informationsöverföring”.

Även hos allmänheten börjar det bli mer och mer känt att healing hjälper på många områden. Det gäller allt från sänkt blodtryck till bättre sömn, smärtlindring, samt minskad oro och ångest. Men vet du att du även kan få förbättrad mag- och tarmfunktion, stärkt självkänsla och ökad koncentrationsförmåga? Det är helt fantastiskt, och forskningen är dessutom övertygad om att vi bara är i början av att upptäcka, och utveckla denna kraft!

Enligt forskningen runt healing, som det redogörs för i bl. a. denna bok, spelar intentionen att läka hos healern den avgörande rollen. Många av dem som fick healing i dessa experiment visste inte om det. Men deras tillstånd förbättrades i nästan samtliga fall!

Här nedan kommer ännu mer spännande fakta, både sådant jag lärt mig av min lärare och sådant jag själv märkt i arbetet med klienter:

För varje gång du får healing förlängs och förstärks effekten av den. Jag brukar jämföra det med att gå till en massör eller psykolog. Mirakel kan ske, alltså att vi mår mycket bättre genast, men ofta är det upprepade besök som leder till hållbar förbättring. En process i likhet med mycket annat, helt enkelt.

Min övertygelse är att när du tar hand om dig själv efter att du fått healing hjälper du läkandet på traven.

Healing går dit den behövs bäst (och det är inte healern eller klienten som avgör det).

Klienten har ofta ett önskemål, t. ex. ett ont knä, och healern sätter intentionen att få läka det. Men healingkraften vet alltid bäst! Kanske är det ryggen som behöver helas för att knäet ska må bättre. Då går hjälpen dit först. Detta kan dock vara lätt att missa, eftersom vi lätt hänger upp oss på det vi önskat att hjälp med. Här kommer ett bra exempel:

”En kvinna som fått healing ett flertal gånger, berättade för mig att hon inte kände någon skillnad alls, varken psykiskt eller fysiskt. Hon var fortfarande ofta nedstämd, och hennes onda höft hade knappt förbättrats heller. Det var naturligtvis en besvikelse, hon hade investerat både hopp och pengar i detta. Men en dag sa hennes chef att hon med glädje noterat kvinnans sjunkande frånvaro på jobbet. Då gick det upp för henne att hon inte var lika infektionskänslig längre”.

Vi vet ofta vad vi behöver innerst inne, men det är långtifrån alltid vi lever efter det. Men det borde vi göra i större utsträckning.

Healing jobbar i olika lager och skepnader:

Om du får en idé eller ett infall under eller efter en healing, vifta inte bort det! Bestäm dig för att gå mer skogspromenader, om tankarna vandrade dit under sessionen. Eller köp nya arbetstofflor till jobbet, om det slog dig. Sådana tankar och idéer är ofta en förlängd arm av healingen. Likadant med trötthet. Man kanske har bett healern om en energiboost, bara för att upptäcka att man är jättetrött dagarna efter…Men det beror på att det nästan alltid är en stressad och uttröttad person som vill ha mer energi. Så healingkraften säger; ”Varsågod, här kommer tröttheten du bär på, i stora lass. Nu är du tvungen att vila, så att du blir av med den och får ny energi”!

Det är ganska skönt att vila, eller hur? Och bra☺️

En energiboost, med andra ord. Kan tilläggas att trötthet efter en healing är vanligt, och ofta även beror även på att olika utrensningar skett.

Det var allt för i dag. Nu tackar jag dig som läste i och önskar dig en riktigt fin söndag💖

Distanshealing – på riktigt?

Detta vänder sig till dig som funderar på att prova distanshealing, men inte kan låta bli att undra om det är på riktigt? Hur kan jag känna mig trygg i att hen verkligen skickar healing, och inte bara sitter och gottar sig åt lättförtjänta pengar?

Jag har några råd till dig som är nyfiken på, men tveksam till distanshealing, (gäller även för healing som inte sker på distans, vägledning och mediala sittningar).

Boka din healing hos en person som har en hemsida, eller åtminstone följande uppgifter lättillgängliga:

Sitt hela namn, samt kontaktuppgifter.

Utbildning(ar) inom det andliga, och kan visa upp diplom/certifikat.

Tydlig och samtidigt lättförståelig beskrivning av tjänst/tjänster, kort om vad det är och hur det fungerar, samt priser.

Personen i fråga har registrerat företag/ bolag, och därmed F-skattesedel.

Gärna flertal goda omdömen!

Vad säger det då om någon som har allt ovanstående? Jo, att det med största sannolikhet är en seriös person du har att göra med, en som lagt både tid och pengar på att lära sig, och kan visa upp det!

Ett av mina certifikat, som jag även visar upp här på sidan.

Denna person har heller inga problem med att skriva ut sitt hela namn, kontaktuppgifter, eller tala om att hen driver företag.

Detta eftersom hen är seriös, och har tagit alla nödvändiga, och inom samhället, godkända steg, för att kunna bedriva sitt företagande. Här är risken att bli lurad väldigt liten, personen försörjer ju sig, helt eller delvis på det, och är rädd om sitt rykte! Dessutom är det, i och med de lättillgängliga kontaktuppgifterna, väldigt lätt att få tag på personen, något som ofta fungerar som en liten säkerhetsgaranti inom alla branscher!

Att det finns fina omdömen är såklart ett plus, och inte bara anonyma sådana, utan helst namn på flera av dem som tyckt till.

Att man som företagare har en hemsida tycker jag är en självklarhet.

Jag har lagt ner mycket tid på min hemsida, och hoppas att du som tittar in tycker det är lätt att hitta det du söker, och att det är informativt.

Det underlättar givetvis enormt mycket för mig, som ofta kan hänvisa till min sida, och inte behöver redogöra för vad mina tjänster innebär hela tiden, men även för dig som vill boka något. Du kan i lugn och ro kika runt på hemsidan, och hitta sådant som gör dig trygg nog att boka; allt jag nämnt ovan, men förhoppningsvis mer än så.

Det kan vara fakta om healing/vägledning/mediumskap, och kanske lite personligt om varför man valt att utbilda sig till det man gjort. Att hemsidan ger ett bra, och välarbetat intryck, avslöjar givetvis mycket om både personen och företaget.

Ett av mina omdömen, du hittar fler längst ner på startsidan här på min hemsida💖

För omvänt kan man fråga sig; om det inte finns en hemsida, eller om personen hela tiden hänvisar till att den är under uppbyggnad, eller t. o. m. att det är överflödigt, hur seriöst är det då med företagandet? Hur mycket energi lägger personen in i det? Eller, vad är det hen döljer? Avsaknaden av utbildning, kunskap, eller F-skattesedel? Eller är det bäst om man vet så lite som möjligt om healern? Och varför i så fall?

Det här fotot togs av en vän till mig, och jag använder den stolt både här på sidan, och på Instagram

Jag heter Louise Baumgärtner, och på min hemsida som du länkas till nedan hittar du allt ovanstående som jag skrivit ovan att en seriös hemsida ska ha! Samt en del annat, vill jag lova;)

Jag är diplomerad healingterapeut och Soul Realignment Practitioner, med pågående utbildningar inom mediumskap och Emotion Code (det sistnämnda kommer jag berätta mer om längre fram). Framför allt brinner jag för helande i alla dess former, en passion jag vill dela, och förhoppningsvis kunna ge vidare till dig som läser!

Det är därför jag skrivit detta inlägg, för att jag vill att även du ska få din egen känsla, upplevelse, och övertygelse om att healing, både på distans och inte, är högst verkligt! Men då är det viktigt att du bokar hos någon som är seriös, kunnig och professionell. En person som kan förmedla det till dig, dels på sin hemsida, men helst även efter att du fått healing.

Om man inte känner av healingen under tiden vill man gärna få en bekräftelse på att den faktiskt ägt rum. Hur du kan få det hos mig berättar jag om snart

I nästa inlägg kommer jag berätta vad jag ger mina klienter efteråt, något som övertygar dem om att jag faktiskt besökte deras energifält i verkligheten, oavsett hur mystiskt det verkar. (Eller så kan du läsa om det på min hemsida under fliken ”Tjänster och Priser”. Det står om det efter varje tjänst)! Du som hör av dig till mig och vill boka healing eller vägledning under helgen får en liten rabatt!

Önskar dig en jättefin lördag, helt övertygad om att vi hörs om det är meningen;)

Var snäll, mot dig

Fortfarande bara knäpptyst i huset, ännu är det bara jag som är vaken. Och jag älskar denna stund mer än något annat på dagen! Det är lätt att säga när man får vakna i lugn och ro, kanske du tänker;)

Att starta dagen med ett kort är alltid en bra start – för mig. Vad är en bra start för dig?

Absolut. Att jag ofta hinner dra ett ängla- eller budskapskort, och stretcha mjukt med lugn meditationsmusik i öronen gör inget sämre. Det är givetvis inte något som alla skulle välja, eller prioritera. Frågan är: Vad skulle DU välja i dag, om du bestämde dig för att ta en stund som är bara din? Oavsett om det är morgon, middag eller kväll, och oavsett om den där stunden inte ens blir så lång?

Vi gör många små val, varje dag💓Se till att så många som möjligt av dem blir bra – för dig

Eller hör du till dem som tycker att du inte har tid för sådan lyx, att det i så fall får bli en annan dag, en annan vecka? Då tänker du naturligtvis fel, och det vet du nog. Att den där frasen ”Du är den viktigaste personen i ditt liv”, (jo, så är det ju, för om inte du fanns skulle du inte uppleva något alls, eller kunna finnas till för någon annan heller) stämmer. Om du är stressad mamma då? Exakt. Särskilt stressade mammor mitt i livet behöver tid för sig själva. För att orka vara mammor. Om du tvärtom är ganska ensam och deppig? Också stora, viktiga skäl till att ta hand om sig själv!

Vad behöver jag i dag?🥰En väldigt bra, och viktig sak att fråga sig själv

Egentligen finns det väl inget i världen som säger att vi inte ska ta hand om oss? Frågan är som sagt bara hur. Och som sagt, vad du väljer i dag?

En promenad i skogen, eller en park? En kopp kaffe, eller te på ditt favoritcafé? Att ringa det där samtalet du tänkt ett tag, men inte hunnit med? Det kan vara i dag du tar dig den tiden. Det kan vara i dag du beställer tröjan du vill ha, kryper till sängs en timme tidigare för att du ofta lägger dig för sent, eller unnar dig hämtmat så att du slipper laga.

En stunds avkoppling i badet kanske?

Eller så gör du slag i saken och anmäler dig till kursen du funderat på. Vad du än gör, så gör något! Varför? För att du ska må så bra som möjligt, såklart. För att du är värd det. Och i förlängningen, för att om alla vore sin egen bästa vän, skulle vi också ha en snällare värld. Ännu ett skäl att vara kärleksfull mot sig!

Mycket av det jag skrivit i dag är sådant du vet, har hört förut, försöker göra, och i bästa fall, gör så ofta du kan! Ändå tror jag att du håller med mig om att påminnelser som detta inlägg behövs. Så; ha en bra och SNÄLL söndag🙏Kram!

En vinnare i utlottningen!

I dag säger jag GRATTIS till Sanna K, du har vunnit en Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning på 30 min🥳🌟

Hör av dig till mig via mail eller lämna en kommentar här på sidan, så kommer vi överens om dag och tid. Och till er andra; det kommer fler chanser att vinna för er som är prenumeranter, så häng kvar! Nästa utlottning är fredag 24 mars, och du som prenumererar har en automatisk plats i tävlingen även då🥰

I går råkade jag trycka bort hela min sida som utförligt beskriver vad mina Soul Realignment®️-läsningar innehåller, och vad Fastighetsrensning är😬

Just nu kan man alltså inte hitta information om Soul Realignment ®️ här på min hemsida

Som tur var hittade jag texten, men jag (läs maken) hade ingen tid att titta närmare på det igår, vilket gör att det tyvärr bara är blogginlägg som dyker upp där nu. Vi ska försöka få ordning på det hela snart.

Jag önskar er alla en riktigt fin helg💐

Erbjudande på Alla Hjärtans Dag!

Jag hoppas att du som tittar in här får en riktigt fin Alla Hjärtans Dag❤️Oavsett om du har någon att ge ett kort eller en blomma till, eller vad du vill ge bort. Vem vet, kanske slår du in dig själv i något snyggt och överraskar någon?😉

Eller så uppmärksammar du den viktigaste personen i ditt liv, någon du kanske har lätt att välja bort ibland trots att du vet att du inte borde, nämligen dig själv❤️Och jag har ett litet erbjudande till dig. Eller nej, det är inte så litet. Och det blir inte billigt trots att rabatten är väldigt generös.

Men, förändringen det kan innebära för dig är otroligt värdefull! Det handlar om Soul Realignment®️- läsningarna. Jag höjde nyss priserna därför att förarbetet, speciellt när det gäller Stora Läsningen, tar så mycket tid i anspråk. Men eftersom den är så transformerande vill jag göra ett litet undantag dagen till ära. T.o.m. lördag 18 februari kan du boka Stora Läsningen för 3099 kr (ord. pris 3899 kr)

Förutom att du får reda på vem du är på själsnivå, ges du även en unik tillbakablick på de tidigare liv som fortfarande skapar begränsningar hos dig. Det brukar bli en stund som innehåller en magisk känsla av att du känner igen dig – i dina tidigare du! Men det stannar inte där. Stora Läsningen innehåller en fullständig energirensning av dina blockeringar, så att du blir fri att leva i din sanna kraft.

För att du ska lyckas – förändring är som bekant inte lätt – ges du praktiska hemläxor efter vår session, framtagna för dig, i syfte att skapa ny karma, nya upplevelser och omständigheter! Sessionen ges förresten via ett videosamtal, som du naturligtvis också får efteråt.

Lilla Läsningen belyser vem du är på själsnivå, till och med var i solsystemet du först inkarnerade! Du får fakta om hur din själsgrupp fungerar, och vilka dina största gåvor och styrkor är. Ovärderligt för dig som vill lära känna dig själv, och ditt ursprung på djupet.

T.o.m lördag 18 februari betalar du 1099 kr vid bokning, (ord. pris 1699 kr).

Läs mer under fliken ”Soul Realignment®️ och Fastighetsrensning” i menyn här på sidan. Frågor, funderingar eller vill du boka? Varmt välkommen🥰

Dags för utlottning igen!

Lusten att blogga saknas inte, tvärtom, däremot tiden, och det är därför det varit lite glest med aktivitet, här och på andra sociala medier det sista.

Ett av mina senaste omdömen! Är så tacksam över att det som håller mig upptagen är det jag älskar – mitt andliga arbete❤️‍🔥

Trots att jag synts lite mindre utåt har jag nått 500 följare på Instagram, vilket är värt att fira tycker jag, och det vill jag göra med er🎉

Av den anledningen lottar jag ut en Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning fredag 17 februari🥳Du deltar genom att börja prenumera på denna blogg💫

Det gör du genom att scrolla längst ner här på startsidan, skriva in din mailadress och därefter trycka på knappen Prenumerera. Lätt som en plätt, men det behöver göras framför en dator💻

Om du redan är prenumerant då? Tack för det, då har du en automatisk plats i tävlingen! Det vet förmodligen du som varit med ett tag, men är det ditt första besök här vill jag uppmana dig att bli just prenumerant!

Jag försöker dela både kunskap och kärlek i mina inlägg❤️‍🔥

Förutom inspirerande och spännande läsning om bl. a. healing och andlighet får du nys om mina erbjudanden och rabatter först av alla. (Tillsammans med alla andra prenumeranter då, ni börjar bli ett ganska stort gäng;)

Och glöm inte att hålla utkik den 17 februari! Kanske är det just du som vinner och får välja mellan en healing eller vägledning på 30 min😇

Lycka till!