Om mig

Jag heter Louise och bor i ett stort hus i en liten by tillsammans med min man, fyra barn och sju kaniner i trädgården. Det finns så mycket i mitt liv som lett mig hit, men då skulle inte sidan räcka till, så ni får nöja er med den korta presentationen nedan.

Foto: Linda Gredåker

Min tro på det gudomliga, på änglar och ett levande universum som är långt mer fantastiskt än vi kan föreställa oss, har rötter ända ner i barndomen. Genom livet har min övertygelse och medvetenhet expanderat, ibland snabbare, andra gånger i långsam takt.

Och ofta är det väl ändå så med oss människor att vi behöver en rejäl smäll, eller några, för att börja vandra i en ny riktning… För mig var en av dessa när jag drabbades av utmattning 2018. Från att ständigt ha sprungit framåt i livet, påhejad av stress, låg jag plötsligt utslagen i sängen de flesta av dygnets timmar. Men sakta visade det sig vara en välsignelse. Min inre värld fick äntligen ta det utrymme den, och jag, behövt så länge! Vägen mot bättre hälsa var givetvis lång, men hjälpt av verktyg som meditation, samtal med psykolog, och naturligtvis, livsstilsförändringar. Parallellt med det började jag ge andligheten en större plats i min tillvaro än den någonsin haft. Och det vi uppmärksammar tenderar som bekant att växa. Jag mottog allt från små till stora bevis, på att den osynliga, men kraftfulla värld som alltid omger oss existerar, och hämtade mycket tilltro och styrka därifrån.

Något jag länge brunnit för är healing och bönens kraft, en passion som ökade i takt med min andliga utveckling. Ändå blev jag nog minst lika förvånad som mina närmaste när jag i februari 2021 påbörjade en utbildning till healingterapeut.

Tanken var god; förhoppningen att kunna hjälpa mig själv och personer i min närhet som behövde det, ändå tyckte jag att det var smått galet. Men jag fick snabbt tecken på att jag gjort rätt val. När jag tränade på andra i gruppen insåg jag nämligen att min förmåga var större än jag anat. Förutom att jag kunde ge healing som de flesta upplevde som en kännbar och härlig upplevelse, fick jag även till mig information. Plötsligt visste jag saker om personer jag aldrig träffat, ofta inte ens pratat med, och när jag berättade vad jag fått till mig, bekräftade de att det stämde. Det var lika omtumlande och fantastiskt då, som det är i dag, även om jag nu börjat vänja mig.

Som jag skrev i början, och som du säkert förstår, är detta den väldigt korta versionen av min historia. Det finns så många vändpunkter, lidande och frustration, samt den största förundran och tacksamhet på min livsväg. Liksom det alldeles säkert gör på din. Men sammantaget är det allt detta, samt en massa träning förstås, som gör att jag känner mig mogen att dela den förmåga och kunskap jag utvecklat, med den som vill.

Blir du nyfiken på att veta mer? Du kan läsa om mina behandlingar under fliken ”Tjänster och priser”, och hur jag nås via fliken ”Kontakt”.

Jag har även en blogg på startsidan som är lätt att följa, och jag kommer ofta med olika erbjudanden, så titta in här med jämna mellanrum😊

Och varmaste TACK för att du gör det just nu!

Kram Louise Baumgärtner