Soul Realignment® och Fastighetsrensing

OBS! För mer information om mitt nya program inom Soul Realignment (som jag nu erbjuder klienter att testa med generös rabatt) ”Manifestera med hjälp av Akashakrönikan”, behöver du kontakta mig!

Jag är certifierad Soul Realignment® practitioner! Nedan kan du läsa om vad en sådan läsning innebär, och vad den kan göra för skillnad i ditt liv😇

Händer det att du undrar över vem du är, egentligen? Bakom rollen som förälder, anställd eller partner? Bortom personliga strävanden och misslyckanden, och dina egna och andras beskrivningar av dig, det vi kallar för identitet. Vem är DU? Vad är din uppgift här på jorden?

Tittar du upp mot stjärnorna ibland och önskar att ditt liv var en pusselbit i ett större sammanhang, där helheten skulle förklara det du undrar över? För samtidigt som många av oss känner oss själva ganska bra, finns det ofta ändå sidor som vi inte begriper oss på. Det kan vara en obegriplig rädsla, att vi råkar ut för samma problem i våra kärleksrelationer, eller att vi alltid har ont om pengar…

Du kanske även hör till dem som inte bara önskar, utan tror att det finns en större mening med vår existens? En som vi inte alltid ser, men som är högst verklig, och styrs av långt mer avancerade lagar än de fysiska vi förstått.

Soul Realignment® är en metod där man med hjälp av Akashakrönikan får svar på viktiga livsfrågor. Om du inte är bekant med begreppet, kan jag berätta att Akashakrönikan, även kallad Akasha-Arkiven eller Livets Bok (på engelska the Akashic Records) kan beskrivas som ett esoteriskt bibliotek där all information om allt och alla, i all tid, finns registrerad.

Jag kan erbjuda dig två läsningar. Den första handlar om att belysa vem du är på själsnivå, till och med var i solsystemet du först inkarnerade! Du får veta vilka gåvor och styrkor du har, och hur du, i enlighet med dem, bäst skapar överflöd på alla plan. Det är otroligt värdefulla insikter för dig som vill lära känna dig själv på djupet.

I den större läsningen får du, förutom vetskapen om vem du är innerst inne, även reda på vad som hindrar dig i din utveckling framåt. Detta genom att vi tittar på tidigare liv där blockeringar och oönskad karma uppkommit, som du fortfarande inte blivit av med.

Med det följer ytterligare klarhet. Men det stannar inte där!

Soul Realignment® innebär även en fullständig rensning av dessa negativa karmamönster, och vid behov även en återställning av din själsstruktur. Du blir alltså helt fri från gamla begränsningar, och är mer redo än någonsin för att verkligen att skapa nytt!

Men – är det verkligen så lätt?! Ja, rent energimässigt sett öppnar Soul Realignment® denna unika möjlighet!

Men – för att det ska integreras även på det fysiska planet och bli en bestående förändring behöver du skapa ny karma, som du dessutom upprätthåller. Och det gör vi genom nya handlingar! Nu behöver du inte bli orolig, och tänka att det betyder att du radikalt behöver ändra på allt i din tillvaro. Tvärtom är det ofta de små förändringarna, vanorna som är lätta att få in i vardagen, som över tid leder till en ny livsstil!

Som bekant kan dock även till synes små förändringar vara stora för oss. Varför är det så? Jo, för att det är svårt att ändra på beteenden, och i förlängningen på oss själva. Handen på hjärtat, hur många gånger har du inte tänkt att tiden är kommen för förändring, för att några veckor senare kanske redan ha gett upp. En annan gång, nu var inte bästa tillfället…

EFTER DIN LÄSNING

Men jag vill ge dig de bästa chanser till verklig, livsomvälvande transformation, den som fortfarande håller i sig ett år efter läsningen, och sedan bara fortsätter!

Därför får du som vill med dig en kortare kopia av rensningsarbetet som redan gjorts i Akashakrönikan. Du läser den högt 21 dagar i följd. Att det är just 21 dagar är för att det enligt forskning är så lång tid som krävs för att en ny vana ska etableras, perfekt för dig nu alltså! Läxan är dessutom designad för att stärka din medvetenhet runt de blockeringar du vill arbeta bort.

Ovanstående är något alla Soul Realignment® practitioners erbjuder. Men jag vill som sagt ge dig de största förutsättningar att verkligen lyckas med de förändringar du vill genomföra, och nya mål du förmodligen vill sikta mot. Det arbetet kan givetvis bara du göra. Men jag kan finnas vid din sida!

Därför har jag en tjänst som inte automatiskt ingår; en uppföljning i form av ett kostnadsfritt samtal 6-8 veckor efteråt, där vi har en diskussion om hur det går för dig. Vid behov går det givetvis bra att boka fler samtal, då mot en kostnad.

Din Soul Realignment®- läsning kommer ges muntligt i ett samtal, och efteråt får du en inspelning av den.

Sammanfattningsvis är detta en både magisk och praktisk metod för dig som vill starta på nytt, var du än befinner dig i livet, och jag rekommenderar den varmt.

FASTIGHETSRENSNING

En tilläggstjänst till Soul Realignment® är fastighetsrensning. Rent vibrationsmässigt hittar vi ofta en bostad som stämmer med våra energier. Men bara för att du börjar förändras, efter en läsning, genomgår ditt hem tyvärr inte någon transformation. Därför är det en bra idé att avsluta med att även rensa din bostad. Exempel på det jag tittar efter, och tar bort, är portaler, negativa energier och själar. Du blir även av med tidigare ägares energier, som har en tendens att dröja sig kvar.

Du behöver inte ha gjort en Soul Realignment® session hos mig för att få boka en fastighetsrensning. Enda villkoret för att jag ska kunna göra en är att du äger din bostad, eller den fastighet du vill ha rensad. Fastighetsrensingen görs, precis som en läsning, på distans, vilket fungerar utmärkt!

Pris och Villkor

Lilla läsningen: 1690 kr

Stora läsningen: 3899 kr

OBS! Passa på att boka Fastighetsrensning nu, priset kommer höjas inom kort!

Fastighetsrensning, utan bokad Soul Realignment® läsning: 999 kr

Fastighetsrensning efter Soul Realignment® läsning: 777 kr

Betalning sker i samband med bokning, och då mitt förarbete är det största arbetet, måste avbokning ske 10 dagar innan vår session, för att du ska kunna få dina pengar tillbaka. Vad gäller fastighetsrensning måste avbokning ske 3 dygn innan.

Men givetvis finns möjlighet att ändra avtalad dag och tid för läsning eller fastighetsrensning om du blir sjuk, eller annat hinder uppstår.

Om du vill boka, veta mer eller undrar över något är du varmt välkommen att höra av dig!

Nedan hittar du omdömen från klienter, fler kommer inom kort🙏🔽

”Jag kan verkligen rekommendera en Soul Realignment®️– läsning med Louise. För mig var det en omvälvande upplevelse i positiv bemärkelse, och Louise är en varm och empatisk person som förmedlar kunskap på ett fint sätt. Soul Realignment®️ har gett mig pusselbitar till det jag behöver veta just nu, så att jag kan gå framåt i mitt livssyfte”.

Sandra Selling

Soul Realignment® var en mycket spännande upplevelse, med otroligt mycket träffsäkert material. Känner mig centrerad, inget onödigt blurr runtom som inte var jag. Jag tycker också om hur den bygger för framtiden, jag känner mig som satt på reset. Även om jag har mycket runt omkring mig så har jag nu också fått fler verktyg att hantera livet. Otroligt tacksam för denna läsning!”

Rebecka Andersson

”En helt magisk läsning! Rörande att ta del av själsprofil och tidigare liv, och det bästa var att jag direkt kunde koppla det till min vardag. På slutet fick jag bra översikt, och starka verktyg för att kunna nå mina mål”.

Samuel Björck

”Min Soul Realignment®- session med Louise var fantastisk! Jag fick nya insikter, perspektiv, förståelse för mig själv och varför jag reagerar som jag gör. Det var en spännande stund som jag är väldigt tacksam för. Jag har fått syn på, och kunnat förändra gamla mönster som jag inte ens varit medveten om, men som hållit mig tillbaka i vissa avseenden. Louise är pedagogisk, tydlig och väldigt inkännande under samtalet vilket skapade en känsla av trygghet och förtroende hos mig. Jag rekommenderar varmt denna session med Louise”!

Karolina Kaplan

”Personligen tog Soul Realignment® mig med storm! Jag hade inte förväntat mig att all denna andliga information skulle stämma så bra med livet här och nu. Som att få de saknade bitarna i ett pussel, vilket har hjälpt mig att förstå mig själv, och vissa val jag gjort. Tack från djupet av mitt hjärta”!

Hanna Barichella

”Min Soul Realignment- läsning gav mig flera nya insikter om bl. a. mina styrkor/”svagheter” och själsgrupp. Upplevelsen var helande på flera plan, och jag skrattade igenkännande åt mycket! Tacksam att jag valde den stora läsningen och vill verkligen rekommendera Louise som är fantastiskt inkännande, varm och pedagogisk”.

                                                         Britta K.

”Väldigt träffande, mycket som stämmer och föll på plats inom mig, sådant jag känt men inte kunnat ta på tidigare. Tar till mig råden om hur jag fungerar för att leva ett så rikt liv som möjligt. Stort tack Louise, för din fantastiska läsning. Den kommer hjälpa mig på min livsresa”!

Veronica Fischer