Soul Realignment

Jag kommer inom kort vara certifierad Soul Realignemnt Practitioner, och det vill jag fira med ett fint öppningserbjudande! Nedan kan du läsa om vad en Soul Realignment – läsning kan göra för skillnad i ditt liv, och även ta del av erbjudandet.

Händer det att du undrar över vem du är, egentligen? Bakom rollen som förälder, anställd eller partner? Bortom personliga strävanden och misslyckanden, och dina egna och andras beskrivningar av dig, det vi kallar för identitet. Vem är DU? Vad är din uppgift här på jorden?

Tittar du upp mot stjärnorna ibland och önskar att ditt liv var en pusselbit i ett större sammanhang, där helheten skulle förklara det du undrar över? För samtidigt som många av oss känner oss själva ganska bra, finns det ofta sidor hos oss som vi inte begriper oss på. Det kan vara en obegriplig rädsla, att vi råkar ut för samma problem i våra kärleksrelationer, eller att vi alltid har ont om pengar…

Du kanske även hör till dem som inte bara önskar, utan tror att det finns en större mening med vår existens? En som vi inte alltid ser, men som är högst verklig, och styrs av långt mer avancerade lagar än de fysiska vi förstått.

Soul Realignment är en metod där man med hjälp av Akashakrönikan får svar på viktiga livsfrågor. Om du inte är bekant med begreppet, kan jag berätta att Akashakrönikan, även kallad Akasha-Arkiven eller Livets Bok (på engelska the Akashic Records) kan beskrivas som ett esoteriskt bibliotek där all information om allt och alla, i all tid, finns registrerad.

Jag kommer snart kunna erbjuda dig två läsningar. Den första handlar om att belysa vem du är på själsnivå, till och med var i solsystemet du först inkarnerade! Du får veta vilka gåvor och styrkor du har, och hur du, i enlighet med dem, bäst skapar överflöd på alla plan. Det är otroligt värdefulla insikter för dig som vill lära känna dig själv på djupet.

I den större läsningen får du, förutom vetskapen om vem du är innerst inne, även reda på vad som hindrar dig i din utveckling framåt. Detta genom att vi tittar på tidigare liv där blockeringar och oönskad karma uppkommit, som du fortfarande inte blivit av med.

Med det följer ytterligare klarhet. Men det stannar inte där!

Soul Realignment innebär även en fullständig rensning av dessa negativa karmamönster, och vid behov även en återställning av din själsstruktur. Du blir alltså helt fri från gamla begränsningar, och är mer redo än någonsin för att verkligen att skapa nytt!

Men – är det verkligen så lätt?! Ja, rent energimässigt sett öppnar Soul Realignment denna unika möjlighet!

Men – för att det ska integreras även på det fysiska planet och bli en bestående förändring behöver du skapa ny karma, som du dessutom upprätthåller. Och det gör vi genom nya handlingar! Nu behöver du inte bli orolig, och tänka att det betyder att du radikalt behöver ändra på allt i din tillvaro. Tvärtom är det ofta de små förändringarna, vanorna som är lätta att att smyga in i vardagen, som över tid leder till en ny livsstil! Därför får du som vill med dig en liten läxa hem med nya mål, en som jag hjälper dig att skriva under vår stund tillsammans.

Läsningen kommer ges muntligt i ett samtal, och efteråt får du en inspelning av den.

Sammanfattningsvis är Soul Realignment en både magisk och praktisk metod för dig som vill starta på nytt, mitt i livet!

Som det ser ut nu kommer jag ha ett fint öppningserbjudande till de tre första klienterna som bokar.

Den lilla läsningen kommer kosta 795 kr, och den större, kompletta läsningen 1995 kr.

Lägsta pris, som min lärare rekommenderar är 2500 kr. Om du redan vet med dig att du är intresserad, kanske till och med vill boka din plats går det bra att göra det. Det är alltså först till kvarn som gäller, och priserna du ser ovan kommer inte tillbaka😉🥳