Tjänster och priser

Obs! För dig som är intresserad av min tjänst Soul Realignment och Fastighetsrensning har den en egen flik i menyn, där du hittar all information. Välkommen dit😇

Spirituell Vägledning hittas efter mina healingtjänster⬇️🔮

Betalning för alla tjänster sker alltid innan, antingen med swish eller enligt överenskommelse!

Ett litet hörn i mitt helande rum💚

Observera att jag inte gör medicinska eller psykologiska bedömningar, och ersätter ingen form av traditionell vård. Om du befinner dig i en akut livssituation, eller lider av svåra psykiska eller fysiska tillstånd ska du söka hjälp på annat håll❤️Som professionell healer kan jag aldrig garantera resultat, det står helt enkelt inte i min makt. Jag har tystnadsplikt, och följer Mediumförbundets etiska regler. För tillfället sker alla sessioner på distans, vilket kan utgöra en extra trygghet i dessa osäkra tider.

Så här går en healing till

Vid vår avtalade tid rekommenderar jag att du sätter eller lägger dig bekvämt, och så ostört som möjligt, där du befinner dig. Vid samma tidpunkt finns jag på plats i mitt healingrum, och skickar distanshealing till dig. Eftersom energier inte är beroende av tid och rum fungerar det utmärkt, och är faktiskt den form av healing jag utfört allra mest. Därför kan jag tryggt påstå att det har lika stor effekt som en session med fysisk närhet, och forskningen håller med mig (Jag refererar till några böcker under fliken ”Om healing”, och fler boktips kommer)! Efteråt hör jag av mig, antingen skriftligt eller i ett kortare samtal. Du får då veta vad jag gjorde, och vad jag fått för information om dig under tiden. Givetvis ges även du möjlighet att berätta hur du upplevde det.

Om du har frågor gällande ovanstående får du gärna höra av dig😊Innan en healingsession är det klokt att läsa mer under fliken ”Om healing” i menyn. Där står det bl. a vad du bör tänka på innan och efteråt.

Varmt välkommen att läsa om och boka en healing eller vägledning nedan💖

Intuitiv healing

30 min + 15 min återkoppling / 365 kr

Du kanske inte har något speciellt problemområde, eller flera, men vet inte vilket av dem som är i störst behov av hjälp. Måhända är du ofta stressad, och har svårt att varva ner? Eller är du ”bara” nyfiken på healing och undrar hur det känns?

Några exempel på budskapskort. Jag har många vackra kortlekar i min samling🙏

Då kan intuitiv healing vara något för dig. Här koncentrerar jag mig inte på något speciellt, utan låter healingen strömma fritt. Under tiden brukar jag få till mig budskap, om dig, och sådant som kan stötta dig där du befinner dig just nu på din livsväg. Sessionen avslutas med fokus på en skön energipåfyllning. Om du önskar drar jag även ett budskaps- eller orakelkort, som jag sedan skickar till dig, tillsammans med den information jag mottagit. Väcks några frågor är du givetvis välkommen att ställa dem!

INTUITIV HEALING, riktad

45 min + 15 min återkoppling / 495 kr

Denna tjänst är för dig som vet vad du vill ha hjälp med. Det kan vara oro, ett ont knä eller värkande leder. Vad det än är berättar du om det för mig minst ett dygn innan vår bokade tid. Här känns det viktigt för mig att tillägga att precis som när du gör ett besök hos en massör eller psykolog, finns det ingen garanti för att du genast mår bättre, eller tycker att det har hjälpt. Healing är, i likhet med annan vård, oftast ingen quick-fix. Däremot startar den en process i dig, och en startad process ska aldrig underskattas🌈

Om du är intresserad av att boka en serie healingsessioner finns ett prisvärt erbjudande nedan☺️ Vi kan även skräddarsy ett alternativ för dig som skulle vilja boka ännu fler sessioner från start💖

HEALING VID TRE TILLFÄLLEN, riktad

45 min gång / 1195 kr totalt

Eftersom varje healing ger fördjupad och förstärkt effekt vill jag ge dig möjligheten att ta del av det förmånliga paketerbjudandet ovan! En enkel jämförelse kan vara den att besöka en massör eller akupunktör flera gånger. Större chans att få varaktiga resultat helt enkelt. Passar dig som har lite större svårigheter, eller flera problem du vill ha hjälp med, då healingen ges mer tid att verka.

Något jag, och andra med erfarenhet inom detta område har noterat, är att klienten ofta utvecklar sin mottaglighet för healing på ett djupare plan, när den ges vid upprepade tillfällen. Det visar sig ofta genom att man känner av när man får healing, men även att man börjar motta egna budskap från kropp och själ. Och det leder i sin tur till att man har lättare att hjälpa sig själv till större hälsa. För återigen är healing, liksom allt annat, ett samarbete där du har stort ansvar för den fortsatta utvecklingen. Och här finns allt att vinna!

CHAKRABALANSERING

45 min + 15 min återkoppling 495 kr

En chakrabalansering är en underbar, och viktig investering i dig själv! Om du inte vet mycket om chakran, men blir nyfiken kan du läsa mer under fliken ”Om chakrasystemet”. Det finns naturligtvis också mängder av bra litteratur i ämnet!

Våra chakran, alltså de snurrande centrum av livsenergi som finns i vår energikropp, påverkas av en mängd faktorer. Enkelt förklarat kan man säga att det som tynger oss, som trötthet, stress samt att känna sorg och ilska under en längre tid, även tynger våra chakran och får dem att fungera sämre, medan positiva känslor och omständigheter givetvis påverkar dem på ett gynnsamt sätt.

En chakrabalansering kan liknas vid en inre storstädning, då healern arbetar på blockeringar och kan frigöra stagnerad energi, vilket efteråt åstadkommer ett friare flöde genom dina chakran. För dig kan det upplevas som förnyad energi, att du känner dig lugnare eller klarare inombords, och sammanfattningsvis mer i balans, helt enkelt. Viktigt att tillägga är att en session inte gör all skillnad, men ändå kan överraska med sin effektivitet.

En chakrabalansering görs med hjälp av pendel, och om du vill väljer jag ut lämpliga stenar och kristaller som jag använder. Efteråt berättar jag givetvis vad jag gjorde i ditt chakrasystem och vad jag fick fram för information.

Hur kan jag ta hand om mitt hjärtchakra bättre?

Du är också välkommen att boka in ett samtal där jag delar med mig av enkla tips på hur du själv kan ta hand om ditt chakran, antingen direkt efter balanseringen eller vid ett annat tillfälle.

Samtal med tips och övningar gällande hur du kan arbeta med dina chakran:

Som uppföljning på en chakrabalansering:

30 min / 195 kr

Samtal, utan föregående chakrabalansering: 30 min / 395 kr

FULLMÅNEHEALING

45 min + 15 min återkoppling 495 kr

Fullmånehealing upplevs ofta som väldigt kraftfull, men en begränsning är förstås att den bara kan utföras när det är fullmåne, eller dagen före🌝🌕

Är du intresserad är det bra, men inte nödvändigt, att du bokar redan några dagar, eller dagen innan.

Nästa fullmåne infaller den 5 maj 2023. Det innebär att du kan boka även den 4 eller 6 maj då månljuset är nästan lika starkt.

Det finns inga tider kvar för månhealing i maj månad tyvärr

Inför en session brukar jag lägga ut kristaller i månljuset, och be en mångudinna om hjälp. Som framgår av namnet sker healingen sedan med hjälp av månens kraft! Efteråt får du givetvis reda på vad jag fick till mig, och ges tillfälle att dela din upplevelse.

Om intresse finns, och mot en extra kostnad, programmerar jag gärna en kristall med en intention eller önskan du har under healingen, och skickar den sedan till dig. Vilket pris det blir beror på kristallens utseende och storlek.

HÄXANS HEALING

Fokus på 1 eller 2 element, 45 min/555 kr

Med alla fyra element 1 tim/695 kr

Här arbetar jag, likt häxor gör, med naturelementen. Det är alltså eld, vatten, vind och jord som är drivkrafterna, och vi pratar om hur vi ska använda oss av dem innan. Det går att ha med ett, flera, eller om du vill ha en riktigt transformerande healing, allihop!

Eld, luft, vatten och jord är ingredienserna i Häxans Healing! Och stora slevar med kärlek🥰

Oavsett vad vi kommit överens om börjar jag alltid med ELD. Detta har flera syften, dels kommer elden omvandla stagnerad energi till lätt, vilket gör att kraften och glöden i din inre låga väcks. Man kan säga att ditt energibatteri laddas, vilket gör det lättare att arbeta med resten av ditt system. Den mängd energi som frigörs här kommer reglera styrkan på resten av din healing, så att det varken blir för lite eller för mycket.

Låt dig värmas och inspireras av elden❤️‍🔥

ELDELEMENTET bränner effektivt bort och förtär sådant som inte längre gagnar dig! Men det kan även användas till att värma upp gnistan, och förstärka vår viljestyrka, passion, självkänsla och sexualitet. Med hjälp av detta element uttrycker vi bl. a. vår kreativitet, satsar på karriären och förverkligar våra drömmar. Om dina behov ligger inom något av dessa områden är det lämpligt att fortsätta fokusera på elden under sessionen.

LUFTELEMENTET Luften renar och rensar, och är förbunden med rättvisa, sanning ideal, kommunikation och andra intellektuella områden. När vi kallar på den får vi fart både på nervsystemet, och den inre kommunikationen.

Låt vinden föra dig i rätt riktning!

Lider du av plågsamma tankar, oro och rädslor kan luftelementet med fördel användas för att avlägsna en del, och göra dig lugnare till sinnes. Men eftersom luft som sagt även kan blåsa liv i den inre kommunikationen kan det också vara hjälpsamt för dig som lider av låg energi, nedstämdhet eller idétorka, gärna då tillsammans med eld!

VATTENELEMENTET Vatten är flytande, smidigt och i ett ständigt flöde, formbart och kraftfullt! Det renar, och gör att våra celler kommunicerar. Som element representerar det vårt känsloliv. Det är här vi blir kära, vårdar relationer och öppnar våra hjärtan.

Romantik, intuition och drömmar är också nyckelord här💧

Om du har känslomässiga blockeringar, behov av större emotionell balans och ett friare flöde är det lämpligt att arbeta extra med vattenelementet.

JORDELEMENTET Det vi sår är det vi får skörda! Jorden representerar den materiella världen, i vilken vi tar hand om vår försörjning, våra kroppar och Moder Jord. Aspekter av våra liv som representeras här är bl. a vårt hem, vår ekonomi och hälsa.

För dig som har problem med ovanstående kan ett ökat fokus på jord under sessionen skapa helande frekvenser, som underlättar för dig att skapa nya tankar och därmed manifestera nya chanser i ditt liv.

Du ges naturligtvis återkoppling efteråt, och får gärna en personligt utformad hemläxa om hur just du kan jobba vidare med elementen. Men oavsett vad du väljer, glöm inte att dricka mycket efter din healing!!

SPIRITUELL VÄGLEDNING

30 min/ 395 kr

45 min / 495 kr

Skulle du vilja prata med någon som ger dig ett ovanifrån-perspektiv? En person som inte finns i din närhet, och som har en tränad förmåga att ta emot budskap från ovan? Då kan denna tjänst passa dig. Observera att det är precis vad det låter som; ett samtal i vägledande riktning. Det är alltså inte en bra idé att ha förväntningen att få ett klart ja eller nej på en direkt fråga från högre makter. Vi har utrustats med fri vilja av en anledning, och det är därför vi behöver be om hjälp från våra änglar och guider, innan de griper in. Det är också mer i linje med vad en spirituell vägledning faktiskt är! En vacker möjlighet till ett samarbete mellan dig, mig och den osynliga värld som alltid omger oss💞

Så här går det till:

Om du vet vad du vill prata om är det bra, men inte nödvändigt, att du berättar kort om det för mig innan. Då har jag med mig det, när jag en stund före vårt samtal tonar in på din energi. Under vår stund fortsätter jag att ta emot information från ditt energifält och ovan, vilket blir en hjälp framåt i vårt samtal. Jag drar även gärna ett, eller flera budskapskort för dig. Bli inte förvånad om du själv upplever en ökad klarsynthet under och efter samtalet. Dels för att du öppnat ditt hjärta, men också som ett resultat av kopplingen uppåt😇

Viktigt för dig att känna till är att min vägledning handlar om att stötta dig, och ge råd i den livssituation du befinner dig i just nu. Jag uttalar mig aldrig om olyckor, sjukdomar eller död. Inte heller tar jag kontakt med andra sidan, eftersom detta inte är en medial sittning eller seans.

Alla mina tjänster lyder under Sekretesslagen, vilket gör att jag har tystnadsplikt. Om vill boka, eller har några frågor hittar du mina uppgifter under fliken Kontakt och bokning i menyn.

Varmt välkommen🤗