Vinn en healing, del två

Hej och hå, här kommer en repris, nämligen Vinn en healing del två😉💚

Det enda man behöver göra för att vara med i tävlingen är att börja prenumerera på denna blogg. Nu har det dock visat sig att flera personer jag känner har startat en prenumeration, men utan att jag fått den automatiska uppdatering från WordPress som bekräftat det…🥲Så tyvärr kan jag ha missat just DIG. Därför vill jag be alla som vill delta att för säkerhets skull göra om hela proceduren. Börja prenumerera längst ner här på startsidan. Men skicka även ett mejl till mig där du berättar att du gjort det. Stöter du på problem eller misslyckas, så skriv gärna det. Då garanterar jag att du är med i tävlingen i alla fall, och så får jag lösa eventuella problem kring att prenumerera med WordPress. Och till dig som upptäcker tävlingen först nu; gör samma sak för sjutton! In och prenumerera, OCH skicka mig ett mejl där du kort bekräftar det, och att du vill vara med🤗✨Undrar du mer angående tävlingen?

Läs nedan💫Och Lycka till💝 Min mejladress hittar du under fliken ”Kontakt” i menyn.

Om du är nyfiken på vad healing är och hur det fungerar tycker jag att du ska börja med att klicka dig igenom menyn, och läsa om det.

Men är du nyfiken även på hur det kan kännas? Då kan du delta i en utlottning där priset är en valfri healing💖Du kan läsa mer om vilka alternativ du kan välja på under fliken ”Tjänster och priser”.

Att delta i tävlingen är så här enkelt: Du börjar prenumerera på denna blogg, genom att trycka på knappen ”Prenumerera” längst ner här på startsidan. Sedan är du med! Har du redan gjort det? Grattis, då är du med😄 (Om du vill förstås).

Vinnaren meddelas fredagen 14 januari här på bloggen, och bara med förnamn. Är det du som vunnit kontaktar jag dig via mail! Och skulle du vilja vara helt anonym, tala om det för mig.

Och vet du vad? Om du inte har något intresse av att fortsätta följa bloggen efter att tävlingen avslutats är det bara att säga upp prenumerationen. Inga problem😊Inte heller kommer du sparas i något register, eller överösas med erbjudanden.

Samma sak gäller denna blogg. Inläggen kommer färgas av reflektioner och enkla vardagstips, gällande det andliga och livet i stort, inte av att försöka sälja mina tjänster. Därför hittar du oftast erbjudanden långt ner här på startsidan istället för i bloggen. Även om just ett så här fint erbjudande kan få vara del av ett blogginlägg, eller vad säger du? Som sagt, in och tävla om du vill. Och LYCKA TILL🥰

8 reaktioner till “Vinn en healing, del två”

  1. Spännande … jag klickade på prenumerationen, men inte fått någon bekräftelse … men jag följer dig redan – både i din blogg och här på hemsidan.
    Önskar dig en bra fredag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s