Win-win, dubbel chans att vinna

Tillhör du dem som har lite koll på vad chakran är? Eller inte alls? Hur som helst har jag skapat en ny sida med namnet ”Om chakrasysyemet”. Den finns i menyn☺️

Min lärare förklarar det på följande vis; ”Vår kropp består av energi och våra chakran är dess motorer”, vilket enkelt förklarar vad det handlar om.

Våra sju viktigaste chakran

Det är viktigt att ta hand om dem eftersom de verkligen påverkar hur vi mår. ”Men oj, jag har aldrig ägnat dem någon uppmärksamhet alls. Är det helt åt skogen med mina chakran då”?! Nej, inte alls, och jo, det har du! Saken med chakrasystemet är just att det interagerar med oss hela tiden, och omvänt. Säg att du känner dig lite deppig, och försöker fundera ut vad som skulle göra dig gladare. Då är du för tillfället förankrad i sakralchakrat, och tar hand om både dess, och dina behov🧡Eller när du tar första steget mot din dröm att bli florist, och kollar utbildningar. Grattis till det🥂 Och samtidigt boostar du även chakrat i solar plexus, det som bl a står för vilja och handlingskraft! Blir du nyfiken så läs gärna min text här på hemsidan. Men blir du även sugen på en chakrabalansering, och vad den kan göra för dig? 🌈💖Titta då in under fliken ”Tjänster och priser”!

Dessutom har jag en tävling just nu som avslutas på fredag (14 jan). Då har du chans att vinna en valfri behandling, det enda som krävs är att du börjar prenumerera på denna blogg genom att trycka på knappen Prenumerera längst ner på startsidan. Har du redan gjort det är du med🥳

Följ mig gärna på Insta, @louisebaumgartner

Men vet du vad? Du kan få dubbel chans att vinna, (två lotter i stället för en i min dragning) och dessutom en automatisk plats i nästa tävling i slutet av januari🌈Det får du som redan prenumererar på bloggen, genom att få en kompis att starta en prenumeration. Då är kompisen med i veckans tävling, och som en bonus, även i nästa😁😁Hur bra är inte det? Du får din dubbla chans i tävlingen när jag fått en automatisk bekräftelse via WordPress att jag fått en följare till, och du, i ett mejl, talat om att det är du som tipsat kompisen, och hens namn.

Om man vill sluta prenumerera på min blogg efter att tävlingen avslutats, inga problem! Jag lovar också att din mejladress inte sparas i något register, du blir alltså inte översköljd med reklam framöver. MEN, det kommer vara ganska trevligt och lönsamt att fortsätta följa, bl a för att jag ofta har utlottningar och bra erbjudanden🛍🎁

Men nu: LYCKA TILL! Jag önskar dig en fin vecka. Där du är snäll mot andra, men inte glömmer bort dig själv🙏🥰

6 reaktioner till “Win-win, dubbel chans att vinna”

    1. Vad roligt att du vill vara med i tävlingen🤗Du deltar genom att gå till startsidan här på min hemsida, gå längst ner på den och trycka på knappen Prenumerera. Sedan behöver du även fylla i din mejladress där😊Varmt välkommen, och Lycka till💖

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s