Grattis till vinsten!

Grattis Birgitta B, du vann en valfri healing🥳💐Jag kontaktar dig via mail under dagen!

Till er andra; I förra inlägget skrev jag felaktigt att nästa tävling blir i slutet av januari. Då var jag lite vilse i tiden😌Lagom till alla hjärtans dag borde det ha stått, för det är då jag lottar ut nästa healing🌈Om du följer mig här på bloggen, och på Insta på mitt konto @healingnaradig då är du automatiskt med i den tävlingen också!

Om du dessutom får en vän att prenumerera på bloggen har du dubbel chans att vinna då🥳🥳

Jag tackar alla som deltog, det var en fin uppslutning, och önskar er en riktigt fin fredag🥰

Vill du boka tid hos mig? Vad roligt☺️Under fliken Tjänster och priser kan du läsa om mina behandlingar, och mina uppgifter hittar du givetvis under fliken Kontakt💖Du kan också skicka ett DM på Insta. Varmt välkommen🤗

Mitt nya företagskonto på Insta, här lade ett etablerat medium ut mig i sin händelse häromdagen🙏😍

2 reaktioner till “Grattis till vinsten!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s