Andliga förmågor

Är du intresserad av det andliga? Skulle du vilja arbeta upp dina mediala förmågor? Här kommer några tips på hur du kan börja😇

Det första tipset är TRO! På dig själv och att du kan💪💛Det är inte bara en viss sorts människor som kan få kontakt med Gud/den högre källan/ guider och änglar, eller vad du nu kallar den osynliga världen som alltid omger oss, det kan du med. Även om inte alla har fallenhet för att bli medium, på samma vis som inte alla blir professionella kockar eller fotbollsspelare, så kan vi ofta betydligt mer än vi tror. Nyckeln är just att tro, för att ha tillit låser upp fler dörrar än bara din. Det säger sig självt att det även blir enklare för det gudomliga att få kontakt med oss om vi…just det, tror på dem och att de vill nå oss💖

Det andra tipset är att BE OM ETT TECKEN på att de finns där. Och ha sedan tålamod, och vara öppen för det som kommer. Vilket kan vara allt möjligt. I början av min tro, för snart tjugo år sedan, kunde jag känna mig både väldigt ivrig och frustrerad. Jag skulle vilja ha ett synligt bevis på att det finns något, minns jag att jag tänkte. En tid senare skickade jag in kort för framkallning på det gamla hederliga viset. Och när jag tittade igenom bilderna blev jag förstummad. Jag hade förevigat en mysig stund med maken på ett café’ vid en damm. Det var en solig vårdag🌞Och i vattnet hade solreflexerna skapat en gestalt med vingar. Så ledsen att jag inte har kvar det fotot, för det var verkligen slående!

När du bett om tecken, och får något; våga då lita på det du uppmärksammar. Om du hittar en fjäder på ett oväntat ställe, ta till dig det då! Eller om du får ett tips om en andlig bok som handlar om medial utveckling, och inte brukar få den sortens tips.

Du kanske drömmer om din farfar som inte finns i livet längre, och det känns verkligt, eller så får du ett budskap av honom. Det går inte att komma ifrån att det är lite lurigt för dem att nå oss, särskilt om vi inte tränat upp vårt sjätte sinne än. Och vi ska inte heller gå igång för mycket, och tillskriva allt övernaturlig betydelse, så det är inte lätt för oss heller i början. Men ett tecken brukar utmärka sig; det är inte lätt att avskriva det som en slump för det känns ofta på ett särskilt vis och/eller är något ovanligt som vi inte springer på varje dag.

Det var lite tips från mig en regnig måndag. Skulle du vilja utveckla dig andligt? Brukar du be om sådant som är viktigt för dig, eller hålla utkik efter tecken? Har du något du vill berätta så gör gärna det i en kommentar🙏Och hand om dig💙För det är viktigt på riktigt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s