Vi har en vinnare!

Nu är utlottningen av en healing / vägledning färdig, stort GRATTIS, och till er andra: Det kommer fler tävlingar, så börja eller fortsätt prenumerera på min blogg, så är du automatiskt med nästa gång också (25 november).

Men den här gången gratulerar jag Carina Håkansson!! Du har fått mail av mig, så skriv tillbaka vad du önskar, så kommer vi överens om en tid.

Önskar er alla en riktigt fin helg, och om du ännu inte följer bloggen på min hemsida, läs gärna inlägget från i morse så får du reda på hur du gör, och är alltså automatiskt med i utlottningen 25 november. KRAM, och stort TACK till alla som deltagit! Det gör mig så glad! Och som vanligt; jag finns bara ett meddelande, samtal eller bokning bort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s