DITT KÄRLEKSFULLA DU

I slutet av inlägget finns ett väldigt generöst erbjudande – missa inte det!

I förra inlägget gav jag förslag på en enkel meditation som gör det lättare att känna självkärlek, och lovade att fortsätta ge tips på hur du kan ta hand om dig.
I dag är mitt råd att pausa, åtminstone en gång om dagen, lägga handen på hjärtat, blunda och fråga dig själv: Vad behöver jag nu?


Du behöver inte ha avsatt en speciell plats eller tid för detta, tvärtom är det bra om du får in det i en vanlig stund. Kanske blir svaret vila, därför att du är trött. Om du är på jobbet kan du troligtvis inte göra det just då. Men kan du ta några minuters paus? Om inte, kan du bestämma dig för att komma i säng så tidigt som möjligt, eller lägga dig på soffan när du kommer hem.
Om svaret blir rörelse; lova dig själv det så fort det bara är möjligt. Om du av någon anledning inte har tid en längre stund, prova att smådansa lite hemma.

Vi tenderar ofta att tänka att förändringar måste vara stora; vi ska börja ta hand om oss själva bättre, oj, det är ett JÄTTEPOJEKT.


Men den största skillnaden ligger oväntat ofta i de små sakerna, därför att de är lättast att genomföra.
Det är inte svårt att stanna upp, ta ett djupt andetag och känna in sig själv. Det behöver bara ta en, eller högst några minuter. Största utmaningen kan ligga i att komma ihåg det i början, och sedan att följa det. För att komma ihåg det kan du sätta en påminnelse på mobilen, och för att hålla ditt löfte till dig själv: BESTÄM DIG! Jag lovade mig själv att koppla av en stund i dag, så jag gör det nu.
Lyckas du inte, se till att det blir nästa dag.

Men; för att knyta ihop säcken med föregående inlägg, om du vill bli din egen bästa vän, måste du anstränga dig också. Och det är inte bara lätt.


Säg att du är typen som ofta lyckas hålla löften till andra, men inte till dig själv? Det är du inte ensam om. Vi är många som troget uppfyller vad vi säger till höger och vänster – utom när det kommer till…oss själva.
Då är som sagt ofta små förändringar det bästa. Börja med en sak, ett löfte till dig själv som är lätt att hålla, och fortsätt därifrån. Förlåt dig själv om du snubblar, men ge inte upp. Du kanske t.o.m. är av åsikten att du misslyckats med att ta hand om dig själv större delen av livet – desto större anledning att börja nu!

Vi har alla kapacitet till förändring – och ibland är det först när vi upplevt motsatsen i många år som vi verkligen är redo för den.
Skulle motståndet vara så stort att du inte kommer över den berömda tröskeln trots att du så gärna vill, då finns jag här!


Emotion Code är en kraftfull form av healing att använda, eftersom jag arbetar med den undermedvetna delen av dig, vilket gör att vi verkligen kommer ner på djupet – där den största nyckeln till förändring finns. Läs gärna mer om Emotion Code under fliken Emotion Code och Hjärtmuren i menyn.

Ett annat förslag är Coachningprogrammet Manifestation enligt Soul Realignment. Det är en minst sagt transformerande, annorlunda och rolig kurs baserad på Attraktionslagen, och den passar dig som verkligen önskar en livsomvälvande förändring. För tillfället kostar den 3500 kr, men priset kommer att höjas inom kort, så in och läs under fliken med samma namn om du blir nyfiken, och boka!


Detsamma råder jag dig att göra om du är intresserad av en Soul Realignment själsläsning. Den stora läsningen kommer snart att rabatteras med 25% vilket innebär att du sparar 1000 kr om du bestämmer dig nu
.

Då läsningen är så tidskrävande för min del har jag enbart möjlighet att erbjuda två-tre läsningar med rabatt, så kontakta mig gärna om du känner att det är något för dig.
I nästa inlägg kommer några mer konkreta och handfasta tips på självomsorg. Till dess önskar jag att du tar hand om dig själv på det sätt som gagnar dig bäst!

Lämna en kommentar