Ny vecka – och nytt erbjudande!

Hej på dig, hoppas att du haft en fin helg och får starta denna vecka med ny energi. I förra inlägget skrev jag om hur du, genom en enkel meditation, kan öka din självkärlek. Har du provat den? Berätta gärna om det för mig i så fall🙏

Sakta men säkert är våren på väg 🌱

Jag lovade också att komma med fler övningar på hur du kan ta hand om dig själv på ett kärleksfullt sätt. Tyvärr blev jag förkyld i helgen, så det inlägget har lagts på is några dagar. Bokstavligt talat, brr, så kallt det är…
Men dagen innan jag blev sjuk var jag i skogen och pratade om Emotion Code i en Live på Instagram, kort om hur det fungerar och några exempel på vad jag fått hjälpa klienter med.

Ibland är det skönare att lyssna än att läsa, kolla gärna på min Live på Instagram, sista inlägget där (postat 18 april).

Gå gärna in och kika om du är nyfiken på Emotion Code men ännu inte har bekantat dig så mycket med denna form av energihealing. Det kommer att bredda din förståelse för hur jag arbetar med det, och vad jag kan hjälpa dig med.
På Instagram heter jag

@healingterapeut­_louise (du kan även klicka dig direkt till mitt konto längst ner på startsidan på min hemsida).


Och för dig som är nyfiken på Soul Realignment kan jag berätta att jag inom kort kommer erbjuda några få läsningar med 25% rabatt!! Det innebär att Stora Läsningen blir hela 1000 kr billigare.

En själsläsning som ger dig både en unik inblick i vem du är på själsnivå, samt tidigare liv och andliga och praktiska verktyg att kunna skapa ditt bästa Du – här och nu!

Missa inte denna chans – du kan redan nu anmäla intresse och t.o.m. boka Stora Läsningen – så är du garanterad en plats!
Ha en fin måndag och ta hand om dig, så hörs vi snart!

2 reaktioner till “Ny vecka – och nytt erbjudande!”

Lämna en kommentar