Mycket på gång

Just nu bubblar jag över av ideér, lust och inspiration, och nästan allt handlar om andlighet, och detta företag i olika former! Som jag nämnde i förra inlägget har jag t ex börjat blogga hos ett av Sveriges största medium, Vivi Linde, och i mina två sista inlägg kan du läsa om när jag(?) mystiskt helade vår kanin Mumrik.

Mumrik till vänster, och kompisen Vitnos till höger😍

Du hittar länken till bloggen här:

Bloggen

Då är du även på en av Vivis hemsidor, (Tarotguidernas hemsida)

Jag önskar dig en riktigt fin start på veckan. Min måndag kommer vara väldigt praktiskt inriktad, men mot slutet innehålla fullmånehealing, vilket jag ser fram emot. Längtar du efter något speciellt? Lämna gärna en kommentar om du har lust❤️Kram, ta hand om dig!

2 reaktioner till “Mycket på gång”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s