Vill du bli testklient?

Vad skulle du säga om att få hjälp av en magisk, men samtidigt jordnära och praktisk metod, när du vill manifestera ett mål, eller uppfylla en dröm?

Utbildningen jag går nu är ännu en kurs inom Soul Realignment, och den är helt fantastisk

Det är precis en sådan tjänst jag snart kommer lansera här på min hemsida. Men innan jag gör det vill jag erbjuda ett fåtal klienter att få testa mitt program, till ett enormt rabatterat pris🌟

Om du blir nyfiken ber jag dig att klicka på inlägget du länkas till i slutet, och läsa mer på min andra blogg hos Tarotguiderna.

Följ med mig på en minst sagt annorlunda och spännande resa✨

Det känns lite fel att informationen hamnade först på den bloggen, och det beror endast på att den bloggportalen kräver minst ett inlägg varje vecka.

Min tanke är ju att det är ni som prenumererar här, som ska ha ta del av mina bästa erbjudanden först. MEN – det får ni också! Eftersom inlägget nedan publicerades i går kväll, har jag ännu inte mottagit några intresseanmälningar, så som prenumerant här har du förtur, och får dessutom 100 kr extra i rabatt på ett redan otroligt nedsatt pris.

Ge dig själv världens nyårspresent, en biljett till din dröm

Start sker i början av nästa år, men är du otroligt peppad, kan det finnas möjlighet att börja tidigare. Och för dig som inte klickar dig vidare nu kommer en presentation av det unika programmet ”Manifestera med AkashakrönikanReading the future” här inom några dagar. Jag önskar dig en riktigt fin fortsättning på veckan, och är du intresserad, dröj inte med att tala om det för mig. Platserna är inte många😉Kram

2 reaktioner till “Vill du bli testklient?”

    1. Hej Anna, vad roligt att du tycker det låter spännande, det är det också. Just nu kan jag tyvärr inte se din mailadress. Maila mig, så får du ett mail med info tillbaka🤗Ha en fortsatt fin tisdag!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s