Äntligen – The Emotion Code®️

Det här är tveklöst det största andliga blogginlägg jag skrivit, och samtidigt det första som certifierad Emotion Code®️ Practitioner!

Mitt certifikat är så nytt att jag inte hunnit printa ut det än – men det kommer!

Nu är det några år sedan jag höll den svenska utgåvan av boken The Emotion Code®️ i min hand, och efter att ha läst några sidor bestämde mig för att bli professionell healer. Då var jag mitt inne i en annan utbildning, men NU…

Det unika med The Emotion Code®️ är att den arbetar med att frigöra instängda känslor via det undermedvetna. Och eftersom det undermedvetna kortfattat kan beskrivas som hårddisken i en dator som lagrat allt som någonsin hänt oss, kan man med denna metod komma åt sådant som hände när man var för liten för att minnas, sådant man förträngt, och sådant man inte orkar prata om.

Men det stannar inte där! Att både identifiering och frigörelse sker med hjälp av det undermedvetna gör att man inte behöver bekräfta, berätta eller komma ihåg något under själva sessionen heller – man kommer ändå bli befriad från de instängda känslorna!

Faktum är att man inte ens behöver vara med på sin session. Jag arbetar med en energetisk uppkoppling på klienten och använder då min egen kropp som instrument. Eftersom jag alltid arbetar på distans med både healing och vägledning är detta något jag är van vid.

Du kan vara med under din session i telefon eller i ett videomöte, men det är inte nödvändigt

Den undermedvetna kopplingen gör dessutom att klienten inte ens behöver vara medveten om, eller på något sätt medverka – healing sker ändå!

Detta öppnar upp fantastiska möjligheter för alla, inte bara för dig som klient, utan även som anhörig!

Du kan boka en session för ditt barn, djur eller gamla faster, så länge som du är ansvarig för, och/eller ägare för personen eller djuret ifråga

Barn ska enligt svensk lag vara mellan 8 – 18 år för att ovanstående ska gälla!

Jag har tränat på The Emotion Code®️ betydligt längre än min utbildning varat, brinner för denna metod och vill helst dela den med hela världen!! Men jag börjar med att dela den med er, fina bloggläsare!

Så det är ni som först får veta att jag har fantastiska öppningspriser första veckan🎉

En session för dig som vuxen: 395 kr/45 min

En session för barn eller djur: 295 kr/45 min

Erbjudandet gäller vid bokning senast fredag 14 april, och är platsbegränsat!

Kan nämna att vanligt pris för The Emotion Code®️ ligger på ca 700 kr – 1000 kr, så boka nu om du är intresserad! Detta är alltså ett platsbegränsat erbjudande, vilket betyder att jag inte kan garantera det rabatterade priset om jag får för många bokningar!

Vad gäller intresselistan för billiga sessioner i början av min certifiering är den tyvärr full. Jag kommer höra av mig inom kort till er som fått plats.

The Emotion Code®️ kan lindra många psykiska och fysiska åkommor

Gå in under fliken ”The Emotion Code®️-tjänst och pris, ta del även av paketerbjudanden och framför allt LÄS om denna fantastiska energihealing! Det kan du även göra på den officiella hemsidan här:

http://discoverhealing.com/

Önskar er alla en riktigt glad och fin påsk🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s